FIN MASIKO OY- TIETOSUOJASELOSTE

Päivitetty 25.5.2018

Hei, otamme Fin Masiko Oy:ssa tietosuojan vakavasti ja sitoudumme noudattamaan yleistä EU:n tietosuoja-asetusta (engl. General Data Protection Regulation, GDPR). Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.


Käyttääkseen Fin Masiko Oy:n palveluita asiakkaan on hyväksyttävä tässä tietosuojaselosteessa mainitut tiedonkeruun ja tiedonkäsittelyn keinot. Hyväksyminen tapahtuu tilauksen yhteydessä, asiakastilin luomisen yhteydessä tai muun vastaavan toimenpiteen yhteydessä.


Pidätämme oikeuden muuttaa tämän tietosuojaselosteen sisältöä toimintamme kehittyessä tai muun tarpeen sitä vaatiessa. Ilmoitamme muutoksista uuden tietosuojaselosteen julkaisun yhteydessä. Tietosuojaselosteen voi myös lukea osoitteessa. www.finmasiko.fi/tietosuoja


Jos jokin asia on epäselvää voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme:

Puh: 044 2825408 tai sähköpostilla info@finmasiko.fi


1. Rekisterinpitäjä

Fin Masiko Oy

Y-tunnus: 2562499-5

Poijutie 2, 70460, Kuopio, Finland

www.finmasiko.fi

+358 (0)442825408


Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa:

Fin Masiko Oy / Antti Miettinen

Poijutie 2

70460, Kuopio, Finland

+3580442825408

info@finmasiko.fi


Tietosuojavastaava:

Fin Masiko Oy / Antti Miettinen

Poijutie 2

70460, Kuopio, Finland

+3580445439177

antti.miettinen@finmasiko.fi


2. Rekisteröidyt

Rekisterissä on Fin Masiko Oy:n asiakkaat. Fin Masiko Oy:n työntekijät.


3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Rekisterin pitämisen peruste:

• Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella

• Henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella. Kirje, sähköposti ja tekstiviesti markkinointi.


Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:

• Asiakassuhteen hoitaminen. Tilauksien, toimituksen, laskutuksen ja varaosien käypäisyyden varmistamiseksi.

• Palveluistamme kertominen.

• Turvallisen ja helppokäyttöisen palvelun toimittamiseen.

• Yrityksen markkinoinnin kehittämiseen.

• Verkkokaupan ja asiakaspalvelun kehittämiseen.

• Työsopimuksen solmimiseen.


4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:


Yhteystiedot

• Nimi

• Osoite tai mahdollinen toimitusosoite.

• Sähköposti

• Puhelinnumero


Asiakastiedot

• Tiedot ostetuista tuotteista

• Y-tunnus

• Konetyyppitiedot, valmistenumero, konetyyppi ja muut mallitiedot.


Työntekijöiden tiedot:

• Työsopimuksen mukaiset tiedot.


5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen info@finmasiko.fi


Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot. Verkkokaupan asiakassivulta löydät itsestäsi luovuttamasi tiedot. Jos olet tehnyt tilauksen puhelimessa, niin antamasi tiedot löytyvät laskutusohjelmastamme, jolla teemme lopullisen laskun. Voit kysyä näitä tietoja asiakaspalvelustamme.


Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot. Verkkokaupan asiakastilisivultasi voit itse muuttaa, korjata tai poistaa itsestäsi luovuttamia tietoja. Samoin pystyt päättämään, haluatko ottaa vastaan markkinointiviestejä. Pyrimme lisäämään asiakastiliin lisä ominaisuuksia, jotta asiakkaillemme olisi mahdollisimman helppoa vaikuttaa omiin tietoihinsa.


Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.


Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.


Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.


On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.


Poistopyynnön voi toteuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun info@finmasiko.fi tai puh: 044 28 25 408. Tai käymällä myymälässämme. Huomioitahan että lainsäädäntö tai maksamattomat laskut saattavat velvoittaa säilyttämään osan asiakastiedoista poistopyynnöstä huolimatta.


Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.


Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.


Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.


Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:

www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html


6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

Puhelimella myynnin yhteydessä tai verkkokaupasta oston yhteydessä.


7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset


Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Fin Masiko Oy:n ulkopuolelle. Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia:

• Tekstiviestin lähetyspalvelu: Kuulalaakeri Oy

• Sähköpostin lähetyspalvelu: Mail-chimp, Mailmunch.


8. Käsittelyn kesto

• Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa.

• Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta. Tai vastaamalla tekstiviestiin. Viestissä olevien ohjeiden mukaan.


9. Henkilötietojen käsittelijät

Tietoja käsittelevät Fin Masiko Oy:n työntekijät.

Lisäksi henkilötietoja käsittelevät välillisesti meidän yhteistyökumppanit.


Tilitoimisto, Laskutuspalvelu Ropo, Passeli Visma.

Rahtipalvelut, Posti, Matkahuolto, TNT ja DB schenker.


Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.


10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Seuraava koskee sähköpostin lähetystä. Mail-chimp, Mailmunch järjästelmistä. Tietoja voidaan siirtää säännönmukaisesti EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Kun tietoja siirretään EU:n ja ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla.


11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.


12. Päätyykö tietojani kolmansille osapuolille?

Jotkin välttämättömät tiedot välittyvät kolmansille osapuolille maksutapahtuman, toimituksen tai markkinointiviestien mahdollistamiseksi. Esimerkiksi toimituksien mahdollistamiseksi osoite- ja yhteystietosi välittyvät logistiikasta vastaaville tahoille. Verkkokauppatapahtumat välittyvät käyttämäämme sisältö- ja markkinointikohdennusjärjestelmään, johon vain meillä on pääsy. Sähköpostin ja tekstiviestijn lähetys päätyy näistä vastaaville yrityksille. Laskutuspahtuman yhteydessä maksutietosi kulkevat luotetun maksunvälittäjän kautta.


Kullekin taholle lähetetään vain palvelun toteutumisen kannalta välttämättömin tieto eikä näillä palveluntarjoajilla ole oikeutta käyttää tietojasi muuhun kuin palvelun toteuttamiseen. Kaikki tiedonsiirto tapahtuu salattujen yhteyksien kautta.


13. Evästeet ja seuranta Fin Masiko Oy:n sivuilla

Fin Masiko Oyn nettisivut hyödyntävät evästeitä sekä selainteknisiä toimintoja, kuten selaimen muistia. Evästeet ovat nettisivujen luomia pieniä tiedostoja, joiden avulla pystymme keräämään verkkokaupan käyttäjistä tietoa ja tarjoamaan paremmin toimivan verkkokaupan. Evästeitä käytetään mm. ostoskorin toiminnallisuuksiin, käyttäjän tunnistamiseen ja rekisteröityneen asiakkaan kirjautumiseen.


Evästeiden poistaminen onnistuu selaimesi asetuksista. Muista kuitenkin, että selaimeesi latautuu uudet evästeet, kun vierailet sivuillamme taas. Evästeiden ja niiden käytön hyväksyminen on pakollista. Tiedotamme evästeistä verkkosivullamme.


Evästeitä käytetään myös verkkokaupan sekä markkinoinnin personoinnin mahdollistamiseksi. Sivustollamme on myös muita seurantatekniikoita, kuten Sivujemme selausta seuraavat mm. Google, Facebook ja Chatpalvelu Tawk.to. Näiden kautta pystymme mm. analysoimaan ja kehittämään verkkokauppamme toimintaa, kohdentamaan verkkosivustosisältöä sekä kohdentamaan mainossisältöä.


Jos tarvitset lisätietoja:

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin: info@finmasiko.fi